tisdag 5 oktober 2010

Abrick Macaronn

I Jutahusen på Gamla Väster i Lund har en del gamla källarlokaler fått nytt liv och en av dessa är nytillskottet Abrick Macaronn på Idrottsgatan 7b.


Det ovanliga bageriet har sin utskänkning genom ett källarfönster. För att bli betjänad får man inta en sorts biktställning efter att man ringt på ringklockan vid fönstret.


Premiärköpet skedde 5 oktober då jag (Claes) var på väg hem till min lägenhet på samma gata och provsmakning sker senare i kväll med Lisbeth! Kolla in deras websida! http://abrickmacaronn.se/




Filmade efter det att jag gjort min premiärbeställning och fick på köpet en guidad tur genom alla (nåja, många!) spännande smaker.

Gästbloggare: Claes Lawett

3 kommentarer:

  1. Har hört talas om denna lilla "butik". Vad tyckte du om deras macarons då? :)

    /Lina

    SvaraRadera
  2. Ryktet om detta bageri sprider sig som en löpeld och inlägget fick ett gott mottagande; "det var ett riktigt trevligt och fint litet lundareportage;)" som de säger själva. Vi har blivit stammisar! Vi berättar med glädje för vänner och bekanta om denna pittoreska inrättning med de spännande och goda "knapparna".
    Lisbeth & Claes

    SvaraRadera
  3. Kusin Annika i Lysekil rapporterar att hennes två barn blev stormförtjusta över detta inlägget. Hon skriver: "Nu vill de att vi ska åka till Lund så att vi kan handla där!"

    SvaraRadera